Hvordan virker det?

Når du har meldt deg inn i Barbermesteren kan du klappe deg selv på skulderen og si "godt valg!". Ved å melde deg inn har du nemlig gjort et bevisst valg om å spare hundrevis av kroner hver måned, og du har samtidig gjort livet ditt mye enklere!

Håndtak får du som velkomstgave ved første levering, og deretter får du nye barberblader i posten hver- eller annenhver måned. Du kan selv velge hvor ofte du ønsker å motta barberbladene, og du kan melde deg ut når som helst. Ingen bindingstid, ingen skjulte kostnader, ingen betingelser. Meld deg inn nå og få første levering til halv pris!

 

Velg den høvelen som passer deg og din barbering best. Begge høvlene kommer med gratis håndtak ved første levering.

Få nye blader sendt rett hjem i posten uten at du trenger å foreta deg noe som helst! Som medlem av Barbermesteren vil du alltid ha et nytt, skarpt blad å barbere deg med! Etter du har meldt deg inn vil du bli belastet for- og motta nye barberblader automatisk hver måned, eller annenhver måned dersom du velger det på Min side.

Ingen skjulte kostnader. Som medlem av Barbermesteren blir du aldri overrasket av skjulte gebyrer eller fotnoter i liten skrift. Det er ingen bindingstid, og ingen gebyrer for å melde seg ut. Det du ser er det du får!

Juster leveringsfrekvensen når som helst! Hvis du ikke barberer deg så ofte kan du enkelt endre medlemskapet så du mottar nye barberblader annenhver måned. Du betaler naturligvis kun for de månedene du får tilsendt blader.

Tjen bonuspoeng ved å verve venner! Når vennen din har gjennomført et kjøp på Barbermesteren.no, og tiden for angrefristen har gått ut, vil vi gi deg 100 kr i kreditt på din profil på barbermesteren.no. Det skal også lønne seg å kjenne smarte mennesker, så vennen din vil få 30% rabatt på første bestilling ved å bruke vervekoden din! Det er bra for oss, det er bra for deg, og det er bra for vennen din! Ta kontakt med oss for å få tilsendt din unike vervekode.

Vi har ikke tro på bindingstid eller skjulte kostnader. Hos Barbermesteren er kunden alltid i fokus. Du kan melde deg ut når som helst, og velger selv hvor ofte du ønsker å motta barberbladene dine under "Ordre" når du er logget inn på "Min side"!