Om oss

 

Du har gått lei av absurde barberingskostnader. Du betaler hundrevis av kroner hver måned for å fjerne hår. Du skjønner ikke hvorfor så enkle produkter trenger å koste så mye som de gjør. Det skjønner ikke vi heller!

 

Etter flere år som studenter på stramt budsjett ble vi alle etter hvert ganske bevisste på hva studielånet skal gå til, og hvordan vi skal fordele pengene utover måneden. Det er surt å betale ekstra for både strøm og internett i tillegg til husleien, men det vi merket som var enda surere var at utgiftene til barberingsutstyr var like stor, om ikke større enn disse regningene!

 

Det er jo helt absurd at en barberhøvel med ett blad skal koste opp mot 200 kr, og at en firepakning med ekstrablader koster rundt 240 kr! Noe så trivielt som å fjerne uønsket hårvekst er ikke noe det er nødvendig å betale en liten formue for! Er det virkelig verdt å legge de ekstra hundrelappene på bordet for ekstra funksjoner som vibrerende håndtak eller roterende høvelhode? Eller er det riktig at dine hardt opptjente penger skal gå til å betale lønnen til Roger Federer eller Tiger Woods?

 

Vi så stort potensiale til å frigjøre plass i budsjettet, og så oss rundt etter alternativer til de dyre bladene du får i butikken. Desember 2016, etter lang tids undersøkelser og leting, lanserte vi endelig vår nettbutikk basert på en modell vi mener gir en optimal barberingsopplevelse for våre medlemmer: Barbering bør være enkelt, billig og praktisk, ikke noe du må bruke masse tid og krefter på. Med fri frakt og levering rett i postkassen får medlemmene av Barbermesteren.no alltid nye, skarpe blader på plass uten å måtte løfte en finger!

 

Vi håper du som leser dette, og alle våre medlemmer, sitter igjen med inntrykket vi ønsker at folk skal ha av Barbermesteren; stor barberingsopplevelse til liten pris!

Tharald Sund Fongaard

 

 

Ole-Kristofer Bragnes

Marius Ebbesen

 

Erik Sebastian Ranberg